Horoscoopgesprek

Voor het maken van de horoscooptekening heb ik je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig. Als de geboortetijd ergens vermeld staat ( geboortetegel, geboortekaartje, trouwboekje van de ouders) dan ga ik uit van dat tijdstip. Als dat er niet is dan is het fijn als je de geboortetijd opvraagt bij de gemeente waar je bent geboren.

Het uitgangspunt voor het gesprek is de geboortehoroscoop, de radix, maar ik kijk daarbij ook altijd naar waar de meeste nadruk ligt op dat moment, door te kijken naar de transits en de progressies. Bij verdere gesprekken betrek ik dan ook nog de zogenaamde solaar-horoscoop, een horoscoop die de tendensen voor het jaar aangeven dat loopt van verjaardag naar verjaardag.

Het horoscoopgesprek vindt plaats in mijn werkruimte in Huizen en duurt twee tot twee-en-half uur. Het gesprek wordt opgenomen en naar je opgestuurd, zodat je het rustig kunt naluisteren.
Als er een bepaald thema is waar je het graag over wilt hebben dan kun je dat tevoren aangeven. Dit hoeft uiteraard niet, het kan ook tijdens het gesprek.

De kosten voor het horoscoopgesprek zijn 100 euro.

Relatie-horoscoop

Het is ook mogelijk om een relatie-horoscoop te laten maken. Dit kan als je allebei geweest bent voor een gesprek over de geboorte-horoscoop, behalve als het gaat over de relatie tussen ouder en kind, dit kan ook besproken worden in een horoscoopgesprek met de ouder.

Bij de relatie-horoscoop kijk ik naar de interactie tussen beide personen door de vergelijking van de horoscopen [synastrie] en door de gezamenlijke horoscoop [composiet] te bekijken, die aangeeft wat je met elkaar uitwerkt.

Dit bekijken we met elkaar in een gesprek van ongeveer twee uur.

Kosten: 100 euro

Je kunt me bereiken via het contactformulier