Horoscoopgesprek

Voor het maken van de horoscooptekening heb ik je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig. Als de geboortetijd ergens vermeld staat ( geboortetegel, geboortekaartje, trouwboekje van de ouders) dan ga ik uit van dat tijdstip. Als dat er niet is dan is het fijn als je de geboortetijd opvraagt bij de gemeente waar je bent geboren.

Het uitgangspunt voor het gesprek is de geboortehoroscoop, maar ik kijk daarbij altijd naar waar de meeste nadruk ligt op dat moment, door te kijken naar de transits en de progressies. Bij verdere gesprekken betrek ik dan ook nog de zogenaamde solaarhoroscoop, een horoscoop die de tendensen voor het jaar aangeven dat loopt van verjaardag naar verjaardag.

Het horoscoopgesprek vindt plaats in mijn werkruimte in Huizen en duurt twee tot twee-en-half uur. Het gesprek wordt opgenomen en naar je opgestuurd via We Transfer, zodat je het rustig kunt naluisteren.
Als er een bepaald thema is waar je het graag over wilt hebben dan kun je dat tevoren aangeven. Dit hoeft uiteraard niet, het kan ook tijdens het gesprek.

De kosten zijn 95 euro.

Relatie-horoscoop

Bij het bespreken van een relatiehoroscoop komen drie facetten aan bod:

– de individuele horoscoop van beide personen geeft aan wat de verwachtingen zijn ten
aanzien van een relatie.
– de vergelijking van de horoscopen (synastrie) geeft aan waarin je elkaar stimuleert dan
wel beperkt.
– de gezamenlijke horoscoop (composiet) geeft aan wat beiden in de relatie
tegenkomen, wat je met elkaar uitwerkt.

Dit bekijken we met elkaar in een gesprek van ongeveer twee-en-half uur.
Het gesprek wordt opgenomen en opgestuurd via We Transfer.

Kosten: 150 euro

Je kunt me bereiken via het contactformulier of telefonisch op 035-5266006.